Baaritarjoilija, William K. Sello, Espoo, HOK-Elanto
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021
Etsimme baaritarjoilijaa osa-aikaiseen (90h/3vko) työsuhteeseen William K. Selloon, Espooseen!

OLUTKEIDAS OSTOSHULABALOON KESKELLÄ
William K. oli perustamisvuonna 1989 Suomen ensimmäinen erikoisolutravintola, jonka juuret löytyvät Hollannista. Hollantilaisuus näkyy meillä edelleenkin vieraanvaraisuutena, ystävällisyytenä ja aitona asiakkaan huolenpitona. Tällä hetkellä William K. perheeseen kuuluu kolme uljasta olutravintolaa. Kauppakeskus Sellon ylätasanteella, Viaporin torilla sijaitseva William K. Sello on siisti ja viihtyisä oluen ystävän olohuone. Vuonna 2003 avatun William K. Sellon olutvalikoima on ylpeyden aikeemme, erilaisia hanaoluita löytyy skoolattavaksi kymmenen ja pullo-oluita noin 50 erilaista.

Sovit joukkoomme, jos olet energinen, ulospäinsuuntautunut, avoin ja iloinen persoona! Viihdyt erilaisten ihmisten kanssa ja koet asiakaspalvelun olevan sinun juttusi. Olet kiinnostunut olutkulttuurista ja innokas oppimaan mitä työskentely menestyvässä olutravintolassa vaatii ja halukas panostamaan siihen.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love -tarinaa kanssamme William K. Selloon! Raflaperheemme etsii työstään innostunutta oluen ystävää, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä olet osana työyhteisöä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy maukkaiden oluiden ja innostuneen fiiliksen kautta.


Edellytämme sinulta

Aitoa halua tuottaa elämyksiä.
Kiinnostusta olutkulttuuriin ja halua oppia siitä lisää.
Aiempaa kokemus ravintolatyöstä ja anniskelupassi ovat isoja plussia.


Tarjoamme sinulle

Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä.
Luotettavan työpaikan ja mahtavat työkaverit.
S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet.
Erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja Oluthuoneet HOK-Elanto ja William K. Sello

StaffPoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove


Lisätietoja

Bettina Rytsy
Rekrytointikonsultti, Horeca 
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki 
044 420 4302|| vaihde 030 047 2001 
bettina.rytsy@staffpoint.fi 
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1513601
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo