Baaritarjoilija Wanha Mestari Tampere
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen Tammelan Wanhaan Mestariin määräaikaiseen työsuhteeseen BAARITARJOILIJAA!

Työn sisältö

Wanhan Mestarin baaritarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja osallistut tehtäviin aina avauksesta tilitykseen ja sulkemiseen saakka.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Etuna on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, mutta tärkeänä ominaisuuksina on myös hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Tarjoamme sinulle töitä 90h/3vko ainakin 30.8.2022 asti. Työvuorot voivat sijoittua viikon jokaiselle päivälle aamupäivästä yöhön saakka klo 9-02 välille, olethan siis halukas työskentelymään myös iltaisin/öisin.

Jos haluat tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii yhteistyökumppanina rekrytoinnissa, mutta työsopimus solmitaan työntekijän Wanhan Mestarin välillä.

Wanha Mestari on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jätäthän sähköisen hakemuksen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510397
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (linda.kallioinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 04578818774
  • Sijainti: Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Ylöjärvi