Baaritarjoilija Wanha Mestari Möysä
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja tai vasta-alkaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Nyt kaipaamme Wanha Mestari Möysään Lahteen BAARITARJOILIJAA.

Jos sinulta löytyy jo aiempaa työkokemusta baariympäristöstä sekä anniskelusta ja haluaisit päästä uuteen, rentoon ympäristöön niin tämä paikka on sinulle!

Työn sisältö

Wanhan Mestarin baaritarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja osallistut tehtäviin aina avauksesta tilitykseen ja sulkemiseen saakka. Sinun tulee pärjätä myös yksin työvuorossa. Lisäksi toivomme sinulta anniskelu- ja hygieniapassia.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Etuna on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, mutta tärkeimpinä ominaisuuksina on hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Tarjoamme sinulle töitä 63/3vko TAI 30h/3vko, kumpi sopimus sinulle sopisi paremmin? Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti, näillä näkymin ensi kesään saakka. Työvuorot voivat sijoittua viikon jokaiselle päivälle aamupäivästä yöhön saakka, olethan siis halukas työskentelymään myös iltaisin/öisin. Jos halut tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476577
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 3.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti