Baaritarjoilija Wanha Mestari Metsäkangas
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja tai vasta-alkaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Nyt kaipaamme Wanha Mestari Metsäkankaalle Lahteen BAARITARJOILIJAA.

Jos baarityöskentely kiinnostaa, mutta et omaa alan kokemusta, ei hätää! Tähän tehtävään perehdytetään ja saat itsellesi loistavan mahdollisuuden päästä alalle töihin.

Työn sisältö

Wanhan Mestarin baaritarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja osallistut tehtäviin aina avauksesta tilitykseen ja sulkemiseen saakka.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Etuna on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, mutta tärkeimpinä ominaisuuksina on hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Tarjoamme sinulle töitä 30h/3vko alustavasti ainakin syyskuun loppuun saakka. Työvuorot voivat sijoittua viikon jokaiselle päivälle aamupäivästä yöhön saakka, olethan siis halukas työskentelymään myös iltaisin/öisin. Jos halut tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot