(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija Vltavaan!
HOK-Elanto / Ravintola Vltava

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Nazdar! Vltava on suurenmoinen tsekkiläinen ravintola keskellä Helsinkiä – tämän upean jugend-rakennuksen katon alla on mahdollisuus niin seurustelulle kuin hauskanpidollekin neljässä eri kerroksessa. Sinulla on nyt valtavan hieno mahdollisuus päästä kesäksi töihin Suomen suurimpaan tsekkiravintolaan!

Vltavassa pääset osaksi upeaa monimuotoista työporukkaa, jossa vallitsee loistava henki. Huikeassa tiimissä huumori on hersyvää, ja sopiaksesi joukkoon sinulta löytyykin pilkettä silmäkulmasta sekä ennen kaikkea halua työskennellä hyvällä meiningillä.

Tarjolla on joustavia, vaihtelevia työvuoroja a la cartessa, terassilla ja kahden kerroksen baareissa. Etsimme loistotyyppiä, jolla on jo aiemmissa duuneissa karttunutta baari- ja tarjoilukokemusta, ja joka levittää ympärilleen hyvää fiilistä! On plussaa jos sinulta löytyy jo olutosaamista, mutta tärkeintä on aito halua kehittyä työssäsi. Pelisilmää ja muuntautumiskykyä siis vaaditaan, mutta työ täällä on ihan mahdottoman mukavaa!

Työt alkavat heinäkuun alussa ja töitä on mahdollisuus tehdä keskimäärin 90h/3vko:ssa joko elokuun lopulle saakka.

Tarjolla on mieletön kesä keskellä Helsinkiä, joten hae mukaan! Na Zdraví!

Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.