(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija, Urban Rabbit
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle baaritarjoilijaa uuteen avattavaan Ravintola Urban Rabittiin kauppakeskus Triplaan Pasilaan. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Triplan lokakuussa tapahtuvan avautumisen myötä Pasilasta on muodostumassa valtava asumisen, elämisen, työskentelyn ja vierailemisen keskus. Pasila vahvistaa myös rooliaan tapahtumakaupunginosana ja monipuolisena palveluiden tarjoajana. HOK-Elanto on Triplassa vahvasti mukana lippulaivoinaan Prisma ja peräti kolme uniikkia ravintolaa.

Urban Rabbit on boheemi gastrobar ja Pasilan the place to be. Urban Rabbitiin tullaan juhlimaan ja nauttimaan ja josta lähdetään, jos maltetaan. Huippuunsa hiottu juomatuote on SonOf a Punchin ammattilaisten käsialaa ja sitä täydentää laaja olut- ja viinivalikoima sekä rento urbaani baariruoka.

Meillä tärkeintä on vahva läsnäolo ja kontakti asiakkaaseen. Urbaanin ammattilasitiimin motto on I just love my job - ja se saa näkyä ja kuulua. Baarissamme tulet varmasti kuulemaan tarinan, jos toisenkin, sillä kaikki raiteet kuljettavat sujuvasti Pasilaan niin läheltä kuin kauempaakin.

Tiimissä meitä yhdistää hyväntuulisuus ja halu kokea yhdessä hauskoja hetkiä baaritiskin takana luodessamme samalla mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaille!

Panostamme vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jonka esimerkkinä Sinä tarjoilijana myös toimit. Ravintolamme toimii näyttämönä kohtaamisille ja kokemuksille, tule ottamaan roolisi osana innostunutta porukkaa.


Edellytämme sinulta

Intoa työhön sekä halua onnistua sekä yksin, että yhdessä. Osaat kuunnella asiakkaita ja tuot ilon pilkkeen niin tiimityöhön kuin asiakaskohtaamisiin. Juomatuntemus on sekin iso plussa!


Tarjoamme sinulle

Työn jossa, huumori saa näkyä! Pääset mukaan kehittämään uutta konseptia yhdessä innostuneiden työkavereiden kanssa. Saat käyttöösi HOK-Elannon kattavat henkilökuntaedut ja esimiehesi tuen onnistuaksesi työssä. HOK-Elanto tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja edetä urapolulla. Työsuhde on sopimuksen mukaan vakituinen ja osa-aikainen ( 90h/ 3vko) tai osa-aikainen vuoden loppuun saakka.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi