Baaritarjoilija, Urban Rabbit & Ratamo, KESÄTYÖ
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021
Etsimme kesän ajalle herkullisista erikoisoluista ja laadukkaista cocktaileista nauttivia baaritarjoilijoita Triplan Urban Rabbit gastrobaariin ja oluthuone Ratamoon!

Urban Rabbit on boheemi gastrobar ja Pasilan the place to be. Urban Rabbitiin tullaan juhlimaan ja nauttimaan ja josta lähdetään, jos maltetaan. Huippuunsa hiottu juomatuote on Son Of a Punchin ammattilaisten käsialaa ja sitä täydentää laaja olut- ja viinivalikoima sekä rento urbaani baariruoka.

Kahdessa kerroksessa toimiva Ratamo on täydellinen aitiopaikka seurata kaupungin sykettä lasillisen äärellä. Paikka, jossa rentoudutaan työpäivän päätteeksi, kokoonnutaan matkalla huippukonserttiin tai lätkämatsiin, odotellaan junan saapumista tai lepuutetaan jalkoja shoppailun lomassa. Etelään avautuva reilun kokoinen terassi Pasilan asema-aukiolla tarjoaa aurinkoisen hetken aseman vilinää seuraten.

Meillä tärkeintä on vahva läsnäolo ja kontakti asiakkaaseen. Urbaanin ammattilasitiimin motto on I just love my job - ja se saa näkyä ja kuulua. Baarissamme tulet varmasti kuulemaan tarinan, jos toisenkin, sillä kaikki raiteet kuljettavat sujuvasti Pasilaan niin läheltä kuin kauempaakin.

Työ alkaa touko-kesäkuussa ja jatkuu ainakin elokuulle saakka. Työtunteja on 90h/3vko.


Edellytämme sinulta

Intoa työhön sekä halua onnistua sekä yksin, että yhdessä. Osaat kuunnella asiakkaita ja tuot ilon pilkkeen niin tiimityöhön kuin asiakaskohtaamisiin. Juomatuntemus on sekin iso plussa!


Tarjoamme sinulle

Työn, jossa huumori saa näkyä! Ihanan tiimin, jossa ammattitaito ja positiivinen henki ovat avainasemassa. Kesätyön paraatipaikalla Triplan sykkeessä!


Kiinnostuitko?

Kolahtiko? Laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa prosessia.


Lisätietoja

Ida Brandt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 7881 6822 || vaihde 030 047 2000
ida.brandt@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot