Baaritarjoilija Teerenpeliin
Teerenpeli Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Laadukkaista pienpanimo-oluistaan tunnettu Teerenpeli Kamppi on ollut oluen ja viskin ystävien olohuone keskellä Helsinkiä jo yli 15 vuoden ajan. Koronarajoitusten helitettyä Teerenpeli hakee baaritarjoilijaa työskentelemään osana hyvää työyhteisöä.

Helsingin Kamppiin avattiin Teerenpeli ravintola keväällä 2006. Seuraavana vuonna ravintolan tiloissa aloitti toimintansa myös oma pienpanimo, joka tuottaa pieniä eriä erikoisoluita. Kampin Teerenpelissä järjestetäänkin ryhmille tilauksesta olutkouluja, joissa tutustutaan oluenpanon saloihin. Teerenpeli on myös monen viskeistä nauttivan ykkösmesta laajalla viskivalikoimallaan, mutta ravintola tarjoilee myös murkinaa! Isompikin nälkä lähtee TeerenDelin herkuilla ja deli-herkkuja valmistetaan myös asiakkaille eväiksi kotiin tai työpaikoille.

Haemme asiakkaallemme Teerenpeliin baaritarjoilijaa määräaikaiseen työhön 31.12.2022 asti. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h kolmessa viikossa. Tehtävässä menestyminen ei edellytä olut- ja viskituntemusta, sillä innokkuus oppia ne riittää! Työnkuvaan kuuluvat myös delituotteiden valmistus ja ruokien tarjoilu pöytiin. Työt alkavat heti koronarajoitusten hellitettyä ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaan. Työhön valittavalta vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi sekä negatiivinen salmonellatodistus.

Liity mukaan Teerenpelin tiimiin ja lähetä hakemus!

Barona toimii valitun henkilön työnantajana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549834
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki