(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija / tarjoilija, Löyly, NoHo Partners, NoHonKesa
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Kesätöihin baaritarjoilijaksi Löylyyn!

Löyly on pala Helsingin kaunista rantaviivaa, upeita elämyksiä ja lämpimiä hetkiä niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille kotimaasta ja merten takaa. Kesäpäivistä kelpaa nauttia upeilla terasseilla ja saunat ovat kuumana joka päivä!

Löyly on ainutlaatuinen kesätyöpaikka huikeilla maisemilla. Menoa riittää aamusta yöhön! Löyly on ainutlaatuinen paitsi sijainnin ja arkkitehtuurin puolesta, mutta on myös esimerkillinen kestävän liiketoiminnan ja ekologisen rakentamisen edelläkävijä.

Löylyn tekijät ovat joustavia moniosaajia. Etsimme kesätyöntekijöiksi baaritarjoilijoita ahkeralla ja motivoituneella työotteella sekä timanttisella asiakaspalveluasenteella. Kokemusta tärkeämpää on asenteesi, hymysi ei hyydy eikä sormi mene suuhun tiukassakaan tilanteessa.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa alan kokemusta
  • tehokasta, joustavaa ja organisoitua työskentelyä
  • energistä ja iloista asennetta
  • paineensietokykyä ja ongelmanratkaisukykyä

Laita hakemuksesi pian ja liity Löylyn joukkoihin viettäen kesä viihtyisällä näköalalla. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Jessina Koski
Ravintolapäällikkö
p. 050 414 7611
jessina.koski@royalravintolat.com