(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija Oluthuone Sailor`siin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Kiinnostaako työskentely baaritiskin takana? Löytyykö sinulta jo jonkin verran kokemusta ravintolamaailmasta ja vastaavan hoitajan pätevyys, mutta tarvitset vielä sitä viimesilausta, joka tekee sinusta alan todellisen ammattilaisen? Tässä on tilaisuutesi kehittyä olutosaamisen maakravusta todelliseksi tuoppien tuntijaksi, Haemme kesäksi varavastaavataitoista BAARITYÖNTEKIJÄÄ Sailor’siin Herttoniemenrantaan!

Tämä iloinen Oluthuone tarjoaa juomia maailman eri laidoilta laivapienoismallien, kalaverkkojen ja purjeiden ympäröimänä. Ja sinulle tarjoutuu nyt HOK-Elannon Sailor’sissa mahdollisuus päästä kesätyöhön, jossa oluiden parissa työskentely tulee taatusti tutuksi! Tässä tehtävässä työskentelet tiskin takana, tarjoilet pöytiin ja varmistat kaikin puolin että palvelu pelaa. On loistavaa, jos sinulta löytyy jo olutosaamista, mutta se ei ole pakollista - edellytämme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta, ahkeruutta ja joustavuutta sekä aitoa halua kehittyä työssäsi. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa ja hygieniapassia sekä varavastaavan pätevyyttä.

Sinulle tarjotaan erinomainen perehdytys kaikkiin työtehtäviin ja pääset aloittamaan työskentelyn jo kevään aikana yksittäisissä vuoroissa ja talvilomien tuuraajana. Varsinainen työskentely sijoittuu kuitenkin kesä-elokuulle, jolloin tarjolla on työtunteja keskimäärin 90 h /3 viikkoa. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Harppaa Sailor’sin merihenkiseen tunnelmaan hakemalla paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Olutosaaminen