(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija, OlutHuone Ratamo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle baaritarjoilijoita uuteen, avattavaan OlutHuone Ratamoon kauppakeskus Triplaan Pasilaan. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Lokakuussa tehdään historiaa, kun Pasilaan avataan pohjoismaiden suurin kauppakeskus, Mall of Tripla. Yli neljänsadan liikkeen keskus pitää sisällään myös täysin uudistuneen Pasilan aseman, jonka keskeisimmällä paikalla sijaitsee Oluthuone Ratamo. Terasseineen 160 paikkainen Ratamo tarjoaa aitiopaikan seurata kaupungin sykettä laadukkaiden oluiden, viinien ja erikoiskahvien parissa varhaisesta aamusta iltamyöhään.

Triplan alueesta on muodostumassa valtava asumisen, elämisen, työskentelyn ja yleisötapahtumien keskittymä. Joukkoliikenneterminaalin ja kauppakeskuksen lisäksi Triplaan avataan ensi vuoden alussa Suomen suurin hotelli. Kiinnostaako sinua olla mukana tapahtumien keskipisteessä luomassa loistavaa asiakaskokemusta osana avointa, työstään nauttivaa ja yhteen pelaavaa tiimiä?


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta iloista ja sosiaalista luonnetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta otetta työntekoon. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tykkäät ilahduttaa. Aiempi kokemus ravintola-alalta ja muusta asiakaspalvelutyöstä lasketaan eduksi. Jos olet vielä kiinnostunut juomien maailmasta ja nautit työstä asiakkaiden keskuudessa, saattaa paikka olla sinun!


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolista baarityötä luotettavassa ja hyvin johdetussa yrityksessä. Työsuhde on osa-aikainen (60t tai 90t/3vko). Oluthuone Ratamon tarjoilijana tulet työskentelemään vilkkaassa, eloisassa ja raikkaassa miljöössä osana työstään nauttivaa tiimiä. Laadukkaat juomat ja iloinen asiakaspalvelu luovat puitteet niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin viihtyvyydelle. Ratamon laajat aukioloajat mahdollistavat monenlaisia työvuoroja, jolloin esim. harrastusten yhteensovittaminen töiden kanssa on mahdollista. HOK-Elanto tarjoaa loistavien henkilökuntaetujen lisäksi erinomaiset uramahdollisuudet. Panostamme merkittävästi henkilökunnan hyvinvointiin ja osaamiseen. Koulutusvalikoimamme kattaa kaikkea tuotetietoudesta uravalmennuksiin ja ammattitutkintoihin.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi