(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija, OlutHuone Ratamo, KESÄTYÖ
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle baaritarjoilijaa uudenkarheaan OlutHuone Ratamoon kauppakeskus Triplaan Pasilaan kesäsesongin ajaksi!

Lokakuussa tehtiin historiaa, kun Pasilaan avattiin pohjoismaiden suurin kauppakeskus, Mall of Tripla. Yli neljänsadan liikkeen keskus pitää sisällään myös täysin uudistuneen Pasilan aseman, jonka keskeisimmällä paikalla sijaitsee Oluthuone Ratamo. Terasseineen 160 paikkainen Ratamo tarjoaa aitiopaikan seurata kaupungin sykettä laadukkaiden oluiden, viinien ja erikoiskahvien parissa varhaisesta aamusta iltamyöhään.

Tarjoamme Sinulle noin 112,5h/3vko töitä, työt alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Työ on vauhdikasta, ilta- ja yöpainotteista ja tulet tarvitsemaan sitä kuuluisaa asiakaspalveluasennetta yhdistettynä mieluusti jo aikaisempaan ravintola-alan kokemukseen. Työnantajasi on StaffPoint tai HOK-Elanto.

Kiinnostaako sinua olla mukana tapahtumien keskipisteessä luomassa loistavaa asiakaskokemusta osana avointa, työstään nauttivaa ja yhteen pelaavaa tiimiä? Jos kiinnostuit, lähetä meille kesätyöhakemus ja kerro itsestäsi lisää!


Edellytämme sinulta

- Iloista ja sosiaalista luonnetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta otetta työntekoon
- Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit asiakkaiden ilahduttamisesta
- Aikaisempi kokemus ravintola-alalta ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksesi!
- Sitoutumista koko kesäsesongin ajaksi
- Täysi-ikäisyyttä
- Joustavuutta työskennellä kaikissa työvuoroissa, myös yövuoroissa!


Tarjoamme sinulle

Oluthuone Ratamon tarjoilijana tulet työskentelemään vilkkaassa, eloisassa ja raikkaassa miljöössä osana työstään nauttivaa tiimiä. Laadukkaat juomat ja iloinen asiakaspalvelu luovat puitteet niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin viihtyvyydelle. Panostamme merkittävästi henkilökunnan hyvinvointiin ja osaamiseen.


Kiinnostuitko?

Kerro meille, miksi juuri Sinä olisit loistava lisä Ratamon kesätiimiin!


Lisätietoja

Susanne Vuorinen
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@staffpoint.fi || 045 7881 7069
www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca