(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija, Oluthuone Amsterdam, Helsinki, HOK-Elanto
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020
Oletko sinä energinen, ulospäinsuuntautunut ja positiivinen asiakaspalvelija? Vieraidesi viihtyvyys on Sinulle kunnia-asia ja asiakkaan yllättäminen iloisesti käy Sinulta luonnostaan.

Oluthuone Amsterdam sijaitsee Ruoholahdessa kävelykadun varressa, aivan metron kupeessa. Hyvällä sijainnilla ja isolla terassilla varustettu olutravintola, hakee oluista ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta henkilöä osaksi mukavaa työporukkaa. Koko ajan kasvava Ruoholahden alue henkii urbaania elämää kanavan varressa. Olut- ja siiderivalikoimamme on varmasti tämän alueen mielenkiintoisinta. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja auttaa meitä olemaan Ruoholahden numero 1.

Etsimme Oluthuone Amsterdamiin osa-aikaista baaritarjoilijaa, työtuntien ollessa keskimäärin 90h/3vko. Työt alkavat 1.9.2020.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta baaritarjoilusta
- Kiinnostusta olutkulttuuriin
- Anniskelupätevyyttä


Tarjoamme sinulle

HOK- Elannolta saat luotettavan ja turvallisen työpaikan, eriomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmassa ravintolayrityksessä ja pääset loistavien henkilöstöetujen piiriin. Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa!


Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat.
HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja
osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.
Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto


Lisätietoja

Riina Lagergren
Key Account Manager, HoReCa
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.lagergren@staffpoint.fi, 043 8256447
www.staffpoint.fi