(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija O'LEARYS Bakers, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Tom Brady, J.D. Martinez, Tuukka Rask, Larry Bird...

Haluatko liittyä joukkoon?

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Baker's Kulman Boston-tyylisen sporttiravintolan joukkueeseen haetaan Baaritaitosta A'la Carte tarjoilijaa.

O’Learys Bakersin rennossa ja sporttisessa ilmapiirissä on saman katon alla, kahdessa kerroksessa, tarjolla ainutkertaisia urheiluelämyksiä, sporttibaarin tunnelmaa, maukasta jenkkivaikutteista ruokaa ja juomaa sekä lounas aikaan tarjolla maukas Buffet.

Olearys Baker's tarjoaa sinulle vaihtelevaa, vastuullista ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mahtavien joukkuekaverien ympäröimänä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva keskimäärisen vähimmäistuntimääräsi ollessa 90h/3vko ja tulet työllistymään Restel Oyn alaisuuteen. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Suuren työnantajan palveluksessa Sinulla on lisäksi urallasi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä O’Learys ketjun kansainvälinen yhteistyö.

Työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki baaritarjoilijan tehtävät, työtuntien painoittuessa iltaan ja yöhön. Lisäksi pääset tarjoilijan tehtäviin niin lounasvuoroihin kuin illan serviisiin.

Tehtävässä menestyäkseen on hyvä omata jo aikaisempaa baari-/ tarjoilijan työkokemusta sekä eduksesi katsotaan tuotetuntemusta erikoisoluista, viineistä, alkoholeista ja drinkeistä.

Ennen kaikkea arvostamme rentoa asennetta ja huumoria omaavaa sekä työtä pelkäämätöntä tiimipelaaja henkisyyttä. Työt otetaan vakavasti, mutta hyvällä fiilisellä!

Kiinnostuitko?

Mikäli palat halusta päästä mukaan joukkueeseen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä