(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija, Mummotunnelin Terassi, KESÄTYÖ
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
"Kun raha kirstuun kilahtaa, niin puuma tunneliin vilahtaa" - Nykyään toki kaikki muutkin, sillä Mummotunneli on saavuttanut Helsingin kesässä jo legendaarisen maineen. Täällä kesätunnelma on hilpeimmillään ja kesätaikoja tapahtuu taatusti oli sitten sade tai hehkuva helle! Lauteilla on kesän aikaan mm. Pandora, Eini, Laura Voutilainen, Teflon Brothers, Ressu Redford ja Mikko Leppilampi. Oletko sinä the baaritarjoilija, kenen tiskillä kesäillat kruunataan? Siinä tapauksessa tartuhan jo hakukynään, niin elämäsi kesä, tiimi ja tunnelmalliset kesäillat kutsuvat! Työ on ilta- yöpainotteista ja tunteja on tarjolla keskimäärin 90h / 3 viikkoon.

Tämä kokonaisuus kutsuu asiakkaita viihtymään Rafaellossa ja ympäröivissä ravintoloissa Pohjoisesplanadilta Aleksille saakka. Ravintolat palvelevat aina lounaasta illalliseen, joten tänne voi joustavasti piipahtaa virkistäytymään pois kaupungin hulinasta. Iltaisin Raffaellon Terassi täyttyy ääriään myöten bilebändien ja DJ:n räjäyttäessä tunnelman katt...taivaaseen. Tämä legendaarinen hulina on itse koettava! GRÄYH!

Näin viimekesän työntekijä Perttu Kesäniemi kuvailee työtä Mummotunnelissa:

“Tartuin isoon haasteeseen, mikä oli itselleen uutta ja tuntematonta, mutta hyvällä ohjauksella ja mahtavalla työporukalla työt oppi nopeasti. Mummotunnelista jäi hyviä muistoja, arvokasta työkokemusta ja ihania työkavereita! Kiireisistä illoista mallikkaasti selviytyminen oli parasta ja onnistumisen tunteet todella palkitsevia, samoin kuin positiivinen palaute. Mummotunneli on todella kiinnostava, haastava ja palkitseva työympäristö, siellä saa kokea vauhtia ja vaarallisia tilanteita, hyvällä mielellä."


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta baarityöskentelystä
Erinomaista paineensietokykyä ja ripeää työotetta
Aurinkoista ASENNETTA ja halua tuottaa elämyksiä


Tarjoamme sinulle

Vallattoman ja vilkkaan työympäristön keskellä Helsinkiä
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointille myös kesän jälkeen
Uusia ystäviä ja unohtumattoman kesän osaavassa tiimissä!
Hyvää musiikkia ja hilpeää meininkiä
Uusimman drinkkitietouden ja oman osaamisesi kehittymisen
Uusia ennätyksiä askelmittariin ja maksimisykkeitä ;)


Kiinnostuitko?

Mummotunnelia ei voi selittää, se pitää kokea. Täytä hakemus jo tänään ja vakuuta meidät osaamisellasi. Muistathan, että hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa työnsaantia.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi