(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija HOK-Elanto Belge, Kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Belge bar&bistro on mutkaton belgialainen olut- ja seurusteluravintola kahdessa kerroksessa Kluuvikadulla. Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa niin laadullisesti kuin määrällisesti. Tämä on myös Belgen ohjenuora; tarjota asiakkaille elämän hyviä puolia. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä.

Haemme Belgeen BAARI -TARJOILIJAA, joka rakastaa asiakaspalvelutyötä, belgialaisen ravintolan tunnelmaa ja monipuolisia työtehtäviä. Tämä kesätyö tarjoaa sinulle loistavan combon baarityöskentelyä sekä á la cartea – pääset tekemään vuoroja niin baarin kuin salinkin puolella. Belgessä tehdään töitä loistavien työkavereiden ympäröimänä.

Tarvitset tehtävässä jonkin verran kokemusta baari- tarjoilusta ja myös á la carten puolelta sinulta tulisi löytyä jo hieman osaamista. Asenne kuitenkin ratkaisee tässä tehtävässä! Suomen lisäksi tarvitset tehtävässä englannin kielen taitoa ja myös hygieniapassi on luonnollisesti edellytys työn hoitamiselle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa ja jatkuvat vähintään elokuun loppuun asti keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös jatkaa töitä syyskuussa, joten tämä kesäpesti voi hyvinkin olla ovi pidempiaikaiseen työsuhteeseen! Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Drinkkiosaaminen, Olutosaaminen
Eduksi luettavat asiat: Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, Hygieniapassi