(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija Hemingways'iin
Hemingway's Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Näppärä tarvittaessa töihin kutsuttava baaritarjoilija kesäsesonkiin Hemingways'iin.

Hemingway’sit sijaitsevat keskellä kaupunkien sykettä ja vilinää. Hemingway's on seikkailuhenkisten sielujen kohtauspaikka, jossa tarinaa isketään hyvässä seurassa ja inspiroivassa ilmapiirissä muun muassa oluen ja viinin kera. Nyt etsimme Jyväskylään ravintola Hemingway’siin

KESÄSESONKIIN BAARITARJOILIJAA

Vastuualueesi

Hemingwaysin tarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.  Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit avaamisesta sulkemiseen.

Menestyksen avaimet

Ammattitaito, asiakaspalveluhenkisyys, reippaus, huolellisuus ja huumorintaju ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi! Osaamisesi pohjana on jo työkokemusta alalta ja/tai koulutus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin.

Kiinnostuksesi ravintolan juomatuotteisiin auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin, ja kykenet myös tarvittaessa antamaan asiakkaille omia suosituksiasi. Laajan juomavalikoimamme haltuun ottaminen innostaa sinua. Me Hempassa arvostammekin erityisesti oluiden tuntemustasi sekä sitä, että tarvittaessa pystyt ottamaan käyttöön yhden lisävaihteen ja kasvattamaan kolmannen käden asiakaspalvelun laadun kärsimättä.

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä anniskelu- ja hygieniapassia, sillä meillä työskennellään ajoittain myös yksin.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on luonteeltaan tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen kesäsesongin ajaksi.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 26.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.