(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija Hemingway's Hietalahti, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Hemingway's Hietalahden uusi
BAARITARJOILIJA

Hemingway's baarityöntekijänä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä Bonuksena tulevat Restelin erinomaiset henkilöstöedut.

Työsuhde on vakituinen ja vähimmäistuntimääräsi 63h/3vko. Työaikasi tulee olemaan 14-00 ja viikonloppuna klo 02.00. asti.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, huumorintajua sekä reipasta töihin tarttuvaa toimintatyyliä. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa.

Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen ja kaikki muut kielet katsotaan eduksesi. Palkkaus katsotaan vastaamaan osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina, joten lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä