(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija, Amarillon terassi, KESÄTYÖ
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Haluatko kokea elämäsi kesän? Olla osana hulvatonta ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä? Ylittää asiakkaiden odotuksia rennon hilpeässä ympäristössä? Mikäli vastasit KYLLÄ - jatka lukemista! Tästä työstä ei nimittäin vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu!

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Mummotunnelin kokonaisuutta, sillä etsimme osaavia baaritarjoilijoita, joiden sydän sykkii aina vain enemmän ja enemmän, mitä hektisempi työpäivä on. Nautit itsesi haastamisesta ja asiakkaiden viihdyttämisestä. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuvat mahdollisesti jopa pitkälle syksyyn. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko, oman elämäntilanteesi mukaisesti. Työnantajasi on StaffPoint tai HOK-Elanto.

Näin viimekesän työntekijä Perttu Kesäniemi kuvailee työtä Mummotunnelissa:

“Tartuin isoon haasteeseen, mikä oli itselleen uutta ja tuntematonta, mutta hyvällä ohjauksella ja mahtavalla työporukalla työt oppi nopeasti. Mummotunnelista jäi hyviä muistoja, arvokasta työkokemusta ja ihania työkavereita! Kiireisistä illoista mallikkaasti selviytyminen oli parasta ja onnistumisen tunteet todella palkitsevia, samoin kuin positiivinen palaute. Mummotunneli on todella kiinnostava, haastava ja palkitseva työympäristö, siellä saa kokea vauhtia ja vaarallisia tilanteita, hyvällä mielellä."

Mummotunneli on saavuttanut Helsingin kesässä jo legendaarisen maineen. Koko Amarillon Terassi, Pohjoisesplanadilta Aleksille, kutsuu viihtymään aamusta pikkutunneille. Erilaiset ravintolat terassin ympärillä tarjoilevat ruokaa lounaasta illalliseen jossa voi piipahtaa virkistäytymään hetkeksi, pois kaupungin hulinasta. Iltaisin Amarillon Terassi täyttyy ääriään myöten - bilebändit ja DJ nostavat tunnelman katt... taivaaseen. Tämä legendaarinen hulina on itse koettava! GRÄYH.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta baarityöskentelystä
Erinomaista paineensietokykyä ja ripeää työotetta
Aurinkoista ASENNETTA ja halua tuottaa elämyksiä


Tarjoamme sinulle

Vallattoman ja vilkkaan työympäristön keskellä Helsinkiä
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointille myös kesän jälkeen
Uusia ystäviä ja unohtumattoman kesän
Hyvää musiikkia ja hilpeää meininkiä
Uusimman drinkkitietouden ja oman osaamisesi kehittymisen
Uusia ennätyksiä askelmittariin ja maksimisykkeitä parhaassa ja osaavimmassa tiimissä!


Kiinnostuitko?

Mummotunnelia ei voi selittää, se pitää kokea. Täytä hakemus jo tänään ja vakuuta meidät osaamisellasi. Muistathan, että hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa työnsaantia.


Lisätietoja

Vilma Lahtinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
020 720 6449
vilma.lahtinen@staffpoint.fi