(Poistunut julkaisusta)

Baarin vuoropäällikkö Mummotunneliin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Mahtavan makea Mummotunnelin kesä odottaa juuri sinua! Jos haluat että kesäsi pursuaa upeita asiakaskohtaamisia, ikimuistoista tiimihenkeä ja vaihtelevia vuoroja, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua oikopäätä.

Haemme BAARIN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ täydentämään Mummiksen possea.

Vuoropäällikkönä varmistat, että palvelu pelaa ja asiakkaat viihtyvät. Tässä tehtävässä tarvitset taitoa tiimisi tsemppaamiseen ja hyvän työskentelyfiiliksen ylläpitämiseen. Odotamme sinulta myös aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä ja totta kai ravintolamaailman tuntemusta. HOK-Elannon ravintoloista koostuvan Mummotunnelin vuoropäällikkönä saat mahdollisuuden työskennellä useammassa kuin yhdessä Wanhan kauppakujan ravintolassa: Venn, Tapas Barcelona, Gaselli, ja Raffaellon Terassi tarjoavat kesääsi taatusti vaihtelua.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Töitä on tarjolla elo-syyskuuhun saakka, kesäkuun alusta elokuun puoliväliin keskimäärin 112,5 h / 3 viikkoa, keväällä ja syksyllä hiukan vähemmän. Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä tarvittaessa asuntoasioissa.

Varmista paikkasi Mummotunnelin sykkeessä, lähtölaskenta kesään on alkanut!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito, Esimieskokemus