(Poistunut julkaisusta)

Baarin vuoropäällikkö legendaariseen Mummotunneliin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Mahtavan makea Mummotunnelin kesä odottaa juuri sinua! Jos haluat että kesäsi pursuaa upeita asiakaskohtaamisia, ikimuistoista tiimihenkeä ja vaihtelevia vuoroja, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua oikopäätä.

Haemme BAARIN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ täydentämään Mummiksen possea.

Vuoropäällikkönä varmistat, että palvelu pelaa ja asiakkaat viihtyvät. Tässä tehtävässä tarvitset taitoa tiimisi tsemppaamiseen ja hyvän työskentelyfiiliksen ylläpitämiseen. Odotamme sinulta myös aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä ja totta kai ravintolamaailman tuntemusta. HOK-Elannon ravintoloista koostuvan Mummotunnelin vuoropäällikkönä saat mahdollisuuden työskennellä useammassa kuin yhdessä Wanhan kauppakujan ravintolassa: Venn, Tapas Barcelona, Gaselli, ja Raffaellon Terassi tarjoavat kesääsi taatusti monipuolista vaihtelua. Työskentelykielenä tehtävässä on suomi, jonka lisäksi myös englannin osaaminen tulee vilkkaassa ravintolassa varmasti tarpeeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtunteja on luvassa keskimäärin 90 h kolmessa viikossa. Töitä on tarjolla elo-syyskuuhun saakka.

Varmista paikkasi Mummotunnelin sykkeessä ja laita hakemus tulemaan saman tien!

Edellytykset työnsaannille: Esimieskokemus, Anniskelupassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito