Baarimikkoja Jyväskylään horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Oletko baarialan ammattilainen? Osaatko pitää asiakkaiden fiiliksen korkealla kiireestä huolimatta?

 

Haussa olisi reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä baarimikkoja Jyväskylän keskustaan etenkin kesäsesonkiin. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta mahdollisuus myös työllistyä pitkäaikaisesti. Hakijoilta vaaditaan jo aiempaa kokemusta baari- ja juomaosaamisesta sekä anniskelupassia.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle töitä vilkkaissa ja mielekkeissä työympäristöissä, jossa työkaverit ovat huikeita ja lisäksi pääset kehittämään itseäsi ja ammatillista osaamistasi. Näissä töissä yksikään ilta tai yö ei ole samanlainen!

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilöt ovat hyvällä fiiliksellä ja huumorintajulla varustettuja, joustavia ja oma-aloitteisia tiimipelaajia. Olet tottunut työskentelemään kiireessä ja viihdyt tiskin takana kuin kotonasi. Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään taitojasi eri juomien saloihin

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 31.5.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus MaRaVa TES tai sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.

***

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Samu Turunen

HR-harjoittelija

samu.turunen@eezy.fi

puh. 0505175587

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451264
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä