Baarimikko, HSF Hanko, NoHo, horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2021

Baarimikoksi Hangon kesään 2021!

Etsimme Ravintola HSF:n kesäsesongille (kesä-elokuu) nuorekkaita ja rentoja baarimikkoja! Sinulta löytyy jo baaripuolen osaamista sekä hallitset perus cocktailit. Esimerkiksi festarityökokemuksesta on hyötyä, sillä järjestämme kesän aikana myös useita tapahtumia ravintolan ympäristössä. Työskentelet ripeästi ja ammatitaitoisella otteella tilanteessa kuin tilanteessa pitäen samalla yllä hyvää fiilistä tiskin takana sekä asiakaspalvelutilanteissa. Sinulta löytyy heittäytymiskykyä ja joustavuutta työssäsi sekä pelaat yhteen muun tiimin kanssa. Baarin siistinä pitäminen ja kaverin auttaminen ovat selkeitä peruspilareita ja nautit työstäsi menevässä ympäristössä! Palvelet asiakkaita suomen lisäksi myös perustasoisesti englanniksi tai ruotsiksi.

 

Ravintola HSF:llä on Hangon isoimmat aurinkoterassit Itäsataman sykkeessä ja palvemme asiakkaita läpi kesän tarjoten päivän parhaan easy-going seurusteluravintolan sekä illan ykkös menomestan! Kesän aikana pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi työssäsi sekä samalla nauttimaan Suomen kesästä sen eteläisimmässä sijainnissa. Tarjoamme rennon ja nuorekkaan työilmapiirin, loistavat henkilöstöedut ja edullisen majoituksen työsuhteen ajaksi sekä tiimin jatkuvan tuen. Tule viettämään kanssamme elämäsi Hanko-kesä!

Majoittumaan pääset yhteismajoituksessa edulliseen kuukausihintaan, joten kesätöihin voi hyvin saapua kauempaakin!

Jätä hakemuksesi pian näiden sivujen kautta, kuitenkin viimeistään 11.4!


Lisätiedot:

Essi Alfaro

p. 044 300 6239

essi.alfaro@eezy.fi

Mila Olkkonen

General Manager

mila.olkkonen@royalravintolat.com


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441230
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Hanko, Varsinais-Suomi