Baarimestarin lisäkoulutus
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Baarimestariksi Suomen upeimpiin ravintolohin ja tapahtumiin!

Son of a Punch ei ole tyypillinen ravintola-alan yritys. Se on jengi Ravintoala-alan ammattilaisia, jotka ovat ylpeitä tekemisestään, uskovat palveluun ja ovat aidosti läsnä vieraille – toki aina pilke silmäkulmassa. Me teemme tätä rakkaudesta ja intohimosta. Tämä ei ole meidän tehtävämme: se on meidän etuoikeus ja elämäntapamme.

Eezy ja Son Of a Punch rekrytoivat baarimestareita ja baarimikkoja Suomen upeimpiin baareihin, yökerhoihin, terassiravintoloihin ja tapahtumiin. Oletko ulospäinsuuntautunut, tunnollinen ja ammattitaitoinen juoma-alan osaaja, joka etsii uusia tuulia, yöelämän sykettä ja nousujohteista uraa baarialan ammattilaisten joukossa. Työ alkaa lyhyellä valmennuksella, joka järjestetään Suomen kovimpien baarimestareiden toimesta Son Of a Punchin cocktail-baareissa Helsingissä. Valmennuksen aikana opit mm. alan kuumimpia trendejä, nopean työskentelyn vinkkejä, lisämyynnin taitoja sekä vip-tasoisen asiakaspalvelun saloja. Koulutuksen suorittamisesta tulet saamaan erillisen todistuksen.

Työssäsi Cocktail Bastards-tiimissä pääset kasvattamaan osaamistasi, verkostuitumaa ja etenemään urallasi. Työpaikkoja on tarjolla esimerkiksi seuraavissa ravintoloissa: Ravintola Teatteri, Löyly Helsinki, Allas SeaPool, Stockmann Roof, Liberty or death, Trillby & Chadwick sekä monet yksityistilaisuudet ja tapahtumat ympäri Suomen.

Hakijoilta odotamme vähintään kahden vuoden kokemusta anniskelutehtävistä, rohkeutta työskennellä vip-tasoista asiakaspalveluosaamista vaativissa tehtävissä sekä kykyä työskennellä kiireen ja paineen alla. Palkkaus tehtävässä on sopimustuntipalkka, jonka päälle maksetaan työehtosopimuksen mukaiset lisät. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Koulutus alkaa toukokuun alussa ja työt heti ravintolarajoitusten helpottaessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat olla osa iloista ja ammattitaitoista tiimiä, lähetä hakemuksesi heti. Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja tehtäviin valmistavat koulutukset järjestetään 21.-23.6.2021 (klo 9-16). Koulutukset järjestetään mikäli koulutukseen saadaan vähintään 8 sitoutunutta koulutettavaa.

Lisätietoja:

Joni Virta

Son Of a Punch

joni@sonofapunch.com

050 433 0911

Juuso Puustinen

Eezy Henkilöstöpalvelut

juuso.puustinen@eezy.fi

045 633 5901


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446399
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Vantaa