Baarimestari
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Haemme asiakkaallemme Lahden keskustaan

Baarimestaria

Kokoaikaiseen työhön. Toivomme sinulta kokemusta anniskelusta ja asiakaspalvelusta. Taidat anniskelun salat drinkkien ja erilaisten juomien muodossa sekä olet käyttänyt kassaa. Tärkeintä on, että osaat toimia tehokkaasti myös kiireisessä ympäristössä ja olet nopea sisäistämään uusia asioita! Taskustasi löytyy anniskelupassin lisäksi myös hiukan työkokemusta baarin eri tehtävistä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, hyvälle tekijälle riittää töitä pidemmäksikin aikaa. Työvuorot sijoittuvat sekä arki-illoille että viikonlopuille työvuorolistojen mukaisesti. 

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemus oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä

erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

puh. arkisin 10-15

045 112 4304

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508517
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti