(Poistunut julkaisusta)

Baarimestari
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä baarimestaria Rovaniemen keskustaan. Työtehtävä vaatii sitoutumista vuorotyöskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ammattitaitoisen työympäristön asiakasyrityksissämme sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.
Odotamme sinulta
Etsimältämme henkilöltä löytyy baarimestarin koulutus, vahvaa osaamista ja aikaisempaa kokemusta tehtävästä, mutta ennen kaikkea aitoa paloa työskennellä alalla. Toivomme etsimämme ulospäinsuuntautuneen ja vastuuntuntoisen henkilön omaavan erityiset asiakaspalvelutaidot, tiimityötaitoja unohtamatta. Vahvistat tarkalla mutta ripeällä otteella laadukkaita juomia. Edellytämme, että omaat korkean työmoraalin, olet luova ja joustava työntekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, muut kielet ja Micros-kassajärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme tulokseellista toimintaa, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta. Hygienia- ja anniskelupassi vaaditaan.
Muut tiedot
Jos olet mielestäsi oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi heti! Liitäthän hakemukseesi myös ajantasaisen CV:n.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, käy päivittämässä se ja ota yhteyttä toimistolle.
Huomioimme haussa ainoastaan www.vmp.fi kautta jätetyt hakemukset.
Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Hanna Paakkari, hanna.paakkari@vmp.fi, 0400 188 666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.09.2019 mennessä.