(Poistunut julkaisusta)

Baarimestari
Radisson Blu Hotel Seaside/ Bistro Gimis/ RO-RO Bar

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä.

OLETKO ETSIMÄMME BAARIMESTARI BISTRO GIMIKSEEN JA RO-RO BARIIN?

Bistro Gimis on kunnianosoitus Stadille ja erityisesti sen kaduille ja katukulttuuriin liittyville ilmiöille. Bistro on osa Radisson Blu Seaside Hotelin täydellistä muodonmuutosta ja uuden sukupolven hotellikokemusta.

RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Meillä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita.

Bistro Gimis ja RO-RO Bar etsii nyt joukkoonsa loistavaa palvelun ammattilaista toistaiseksi voimassaolevaan, osa-aikaiseen (keskimäärin 105h/3 vkoa) työsuhteeseen. Odotamme sinulta alan kokemusta ja perusosaamista oluista, viineistä ja drinkeistä. Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Edellytämme, että sinulla anniskelu- sekä hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi täysin uudistuneessa urbaanissa ja rouheassa hotellissa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät, sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.
Lisätietoja tehtävästä antaa Restaurant Manager Kristina Nyström kristina.nystrom@radissonblu.com
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen, sekä CV 15.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).