(Poistunut julkaisusta)

Baarimestari
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Tämä työ on rankkaa ja siistiä, hikistä ja hyvällä musiikilla höystettyä – juuri sellaista, jota iltavirkku elämännälkäinen ravintola-alan ihminen kaipaa! Haemme Tampereen seudulle BAARIMESTAREITA keikkailuun ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Etsimme baarikokemusta jo aiemmissa duuneissaan kartuttanutta loistotyyppiä, joka pyöräyttää perusjuomat varmoin ottein. Nautit meiningistä ja tarjoilet tiskin takaa juomien lisäksi rennon letkeää asiakaspalvelua musiikin saattelemana. Asiakkaat, hyvä fiilis ja sinä kuulutte yhteen!

Opteamin työntekijänä pääset itse vaikuttamaan siihen missä ja milloin työskentelet. Joustavuus ja into monenlaisten työpaikkojen näkemiseen ovat keikkailijan valttikortteja, ja vastapainoksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa kokemustasi vaihtelevassa työssä osana Opteamin upeaa tiimiä.

Varmista paikkasi kaupungin paraatipaikoilla ja ota meihin yhteyttä jo tänään! Huomioimme vain tämän järjestelmän kautta tulleet hakemukset ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys