Baarimestari, Urban Rabbit
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle ammattitaitoista baarimestaria uuteen Kauppakeskus Triplaan avattavaan Ravintolaan Urban Rabittiin. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Triplan lokakuussa tapahtuvan avautumisen myötä Pasilasta on muodostumassa valtava asumisen, elämisen, työskentelyn ja vierailemisen keskus. Pasila vahvistaa myös rooliaan tapahtumakaupunginosana ja monipuolisena palveluiden tarjoajana. HOK-Elanto on Triplassa vahvasti mukana lippulaivoinaan Prisma ja peräti kolme uniikkia ravintolaa.

Urban Rabbit on boheemi gastrobar ja Pasilan the place to be. Urban Rabbitiin tullaan juhlimaan ja nauttimaan ja josta lähdetään, jos maltetaan. Huippuunsa hiottu juomatuote on SonOf a Punchin ammattilaisten käsialaa ja sitä täydentää laaja olut- ja viinivalikoima sekä rento urbaani baariruoka.

Meillä tärkeintä on vahva läsnäolo ja kontakti asiakkaaseen. Urbaanin ammattilasitiimin motto on I just love my job - ja se saa näkyä ja kuulua. Baarissamme tulet varmasti kuulemaan tarinan, jos toisenkin, sillä kaikki raiteet kuljettavat sujuvasti Pasilaan niin läheltä kuin kauempaakin.

Baarimestarin toimenkuva on toimia vuoroesimiehenä: vastata laadusta, asiakaskokemuksesta sekä siitä, että kaikki voivat onnistua omassa työssään. Me lupaamme pitää huolen, että sinulla on työkalut myös omassa työssäsi onnistumiseen. Me uskomme, että hyvä fiilis lähtee sisältä päin ja tässä työssä persoonasi saa ehdottomasti näkyä.

Panostamme vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jonka esimerkkinä Sinä baarimestarina myös toimit. Ravintolamme toimii näyttämönä kohtaamisille ja kokemuksille, tule ottamaan roolisi osana innostunutta porukkaa.


Edellytämme sinulta

Osaamista ja halua vastata laadukkaasta ja sesongit vahvasti huomioivasta juoma- ja drinkkivalikoimastamme. Kiinnostusta laadukkaaseen juomatuotevalikoiman ja sen kehittämiseen. Omaat myös erinomaisen vuoronjohtamisentaidon unohtumattoman asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Olet parhaimmillasi pienen paineen alla ja loistavan tiimipelaajan esimerkki. Olet baarityön ammattilainen, mutta persoonasi ratkaisee!


Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan täysin uuden konseptin kehittämiseen ja työskentelemään laadukkaan tuotevalikoiman parissa samanhenkisten kollegoiden kanssa. Saat käyttöösi HOK-Elannon kattavat henkilökuntaedut ja esimiehesi tuen onnistuaksesi työssä. HOK-Elanto tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittyä työssä ja edetä urapolulla.


Kiinnostuitko?

Tule osaksi uutta uskomatonta kokemusta!

Täytäthän hakemuksesi Tästä!

StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.
Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287952
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki