(Poistunut julkaisusta)

Baarimestari-/tarjoilija, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Turkuun BAARITARJOILIJOITA

Etsimämme tarjoilijat hallitsevat vaativammatkin drinkit ja hanatuotteet. Sinulla on jo työkokemusta baaritiskin takaa, nautit asiakaspalvelusta, jaksat hymyillä vaikeankin ja kiireisen paikan tullen. Myös lautaset pysyvät käsissäsi ja tarvittaessa olet valmis auttamaan salitarjoilijoita kiireen keskellä.Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla keikkaluonteisesti painottuen viikonloppuihin ilta- ja yöaikaan. Vuorot vaihtelevat käytettävyyden mukaan, joten tämä sopii hyvin vaikka lisätyötä hakeville alan iloisille ammattilaisille. Mahdollisuus lisätunneille ja pidempi aikaiseen työskentelyyn.

Haluatko työskennellä keskellä keskustan vilkasta yöelämää, omaat iloisen luonteen ja olet rautainen asiakaspalvelun ammatilainen! Lähetä siis hakemus, niin keskustellaan lisää!


Edellytämme sinulta

Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä hymyillä myös kiireen keskellä
Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alan koulutusta
Kassankäyttökokemusta
Anniskelupassia työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Annika Järvinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
045 78815696, annika.jarvinen@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU