(Poistunut julkaisusta)

Baarimestari, Snickari, KESÄTYÖ
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020
Haemme Naantaliin ravintola Snickarille kolmea ammattitaitoista BAARIMESTARIA/VIINIKASSAA kesäksi 2020.

Onko shakeri luonnollinen kätesi jatke? Luotko käden käänteessä ihastuttavat mock- ja cocktailit? Kiireessäkin pysyy vielä roscat ja rinhat omissa laseissa? Jos tunnistit tästä itsesi, niin saatat hyvin olla etsimämme henkilö!

Tässä tehtävässä työskentelet tiskin takana ottaen vastaan tarjoilijoiden salista keräämät tilaukset valmistaen juomasekoitukset ja annostellen viinit niiden mukaan. Myös kassatyöskentely ja mahdollinen asiakaspalvelu on osa työnkuvaasi.

Tehtävä on määräaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä.

SunBorn Sagan ravintola Snickari on tyylikäs ja idyllinen ruokaravintola Naantalin vanhassakaupungissa aivan vierasvenesataman kupeessa. Ravintolan kiinteistössä valmistui kattava remontti 2017, joten puitteet työnteolle ovat ensiluokkaiset. Ravintola on remontin jälkeen nopeasti lunastanut paikkansa sekä paikallisten että vierasvenesataman vieraiden suosiossa.

Toimintaa paikan päällä johtaa ansioitunut keittiömestari Riccardo Soldati. Soldatin suunnittelemat menut sisältävät vivahteita miehen synnyinseuduilta Italiasta leikitellen erilaisten suuntauksien kanssa aina Manner-Euroopasta Kaukoitään. Snickarissa asiakkaat saavatkin nauttia monipuolisen menun herkullisista a la carte annoksista sekä erilaisista ryhmille suunnitelluista menu kokonaisuuksista.


Edellytämme sinulta

Alan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
Asiakaslähtöistä palveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä hymyillä myös kiireen keskellä
Hygieniapassia ja anniskelupassia


Tarjoamme sinulle

Haasteellisen tehtävän monipuolisessa toimiympäristössä
Tilaisuuden käyttää ja kehittää ammattitaitoasi
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille heti tänään. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Annika Järvinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
045 78815696, annika.jarvinen@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU