Baarimestari, Ravintola Teatteri, NoHo Partners, NoHonKesa
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Baarimestariksi Teatteriin!

Keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa oleva ravintolakokonaisuus kätkee sisäänsä Teatterin Grillin lisäksi Teatteribaarin, Kellobaarin, Klubin sekä Delin. Kiinnostavia maku- ja juomanautintoja näyttävissä puitteissa aamukahvista yömyssyyn.

Nyt etsimme kesäsesonkiin baarimestareita.

 

Teatteribaarissa asiakkaat nauttivat hyviä juomia aamusta iltaan, sekä kesäisin heillä on käytössä huikea terassi suoraan Eslanadin puistossa. Kellobaarissa, pääset loihtimaan upeita cocktaileja ammattitaitoisten baarimestareiden kanssa. Klubi puolestaan on kaupungin yön ykkönen jo vuodesta 2000, ja se tarjoilee kattavasti drinkkejä ja samppanjaa, joita asiakkaat nauttivat tanssien lomassa.

Jos omaat baarimestarin perustaidot, etkä pelkää kiirettä, niin olet juuri etsimämme ammattilainen Ravintola Teatteriin.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta baarimestarin työstä
  • positiivista ja iloista asennetta
  • kykyä työskennellä kiireen ja paineen alla
  • halua luoda asiakkaille joka päivä uusia elämyksiä

Teatteri tarjoaa työntekijöilleen ainutlaatuisen ja monipuolisen työympäristön, mahtavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Työvuoroja noin 60h/3 vkoa tai 90h/3 vkoa, joten ilmoitathan käytettävyytesi. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun asti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Lotta Arminen
Ravintolapäällikkö
p. 050 302 5353
lotta.arminen@royalravintolat.com


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233187
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki