(Poistunut julkaisusta)

Baarimestari, Ravintola Teatteri, NoHo, eezynkesä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Baarimestariksi Teatteriin!

Keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa oleva ravintolakokonaisuus kätkee sisäänsä Teatterin Grillin lisäksi Teatteribaarin, Kellobaarin, Klubin sekä Delin. Kiinnostavia maku- ja juomanautintoja näyttävissä puitteissa aamukahvista yömyssyyn.

Etsimme nyt kesäsesonkiin baarimestareita.

 

Teatteribaarissa asiakkaat nauttivat hyviä juomia aamusta iltaan, sekä kesäisin heillä on käytössä huikea terassi suoraan Eslanadin puistossa. Kellobaarissa, pääset loihtimaan upeita cocktaileja ammattitaitoisten baarimestareiden kanssa. Klubi puolestaan on kaupungin yön ykkönen jo vuodesta 2000, ja se tarjoilee kattavasti drinkkejä ja samppanjaa, joita asiakkaat nauttivat tanssien lomassa.

Jos omaat baarimestarin perustaidot, etkä pelkää kiirettä, niin olet juuri etsimämme ammattilainen Ravintola Teatteriin.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta baarimestarin työstä
  • positiivista ja iloista asennetta
  • kykyä työskennellä kiireen ja paineen alla
  • halua luoda asiakkaille joka päivä uusia elämyksiä

Teatteri tarjoaa työntekijöilleen ainutlaatuisen ja monipuolisen työympäristön, mahtavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Haemme osa-aikaisia noin 60-110h/3 vkoa sopimukselle, joten ilmoitathan käytettävyytesi. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Teatterin baarimestarina sinulla on mahdollisuus työllistyö myös vakituisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
HR-Konsultti
marianne.manninen@eezy.fi
050 560 1515

Hannu Reinikainen

Ravintolapäällikkö

Ravintolateatteri

hannu.reinikainen@royalravintolat.com