(Poistunut julkaisusta)

Baarimestari, BW-Restaurants
BW-Restaurants Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

BW-Restaurantsin jokainen ravintola on rakennettu rakkaudella ja intohimolla yksilölliseksi kokonaisuudeksi, joka vie vierailijansa ainutkertaiselle makumatkalle maailman eri keittiöihin. Yhdistävänä tekijänä ravintoloiden välillä on intohimo laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella valmistettuihin makuihin. Lisäksi asiantunteva palvelu sekä rento ja elämyksellinen tunnelma ovat jokaisen ravintolan tukipilareita.

Haemme nyt ammattitaitoista BAARIMESTARIA työskentelemään BW-Restaurantsin ravintoloihin.

Työ pitää sisällään vaihtelevia vuoroja, loistavaa asiakaspalvelua ja mahtavan tilaisuuden päästä työskentelemään laadukkaassa fine casual - ravintolassa. BW-Restaurantsilla pääset tarjoamaan vieraille mahdollisuuden tuoda ystävät yhteisen pöydän ääreen nauttimaan rennosti ja kiireettä uniikeista, yllättävistä mauista. Pääset työskentelemään sekä Helsingin Taidehallin tiloissa sijaitsevassa Farangissa että Espan puiston viereisessä Brondassa.

Toivomme, että olet positiivinen sekä lämminhenkinen asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta baarityöstä. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus asiakaspalvelua kohtaan sekä oikea asenne työskentelyyn rohkealla ja innokkaalla otteella. Lisäksi arvostamme halua kehittää omaa osaamistaan sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. BW-Restaurantsilla tuotteen ja palvelun laatu on erityisen tärkeää, joten työhön perehdytetään perusteellisesti.

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan toukokuun puolivälissä ja jatkuu aina elokuulle asti. Työt sijoittuvat vaihtelevasti ja tunteja on tarjolla vähintään 90 h/3 viikkoa.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!