Baarimestari, Belge bar & bistro, Helsinki, HOK-Elanto
Belge Bar & Bistro, Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2022
Belge, kokoaikainen baarimestari

Etsimme Kluuvin kauppakeskuksen klassikkoravintola Belgeen baarimestaria kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen!

Tervetuloa tarjoamaan ihanille asiakkaillemme makunautintoja belgialaisella aksentilla! Belge bar & bistro on mutkaton belgialainen olut- ja ruokaravintola. Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa yli kaiken, tämä näkyy myös meillä! Belgen kuuluisat simpukat valmistetaan aina tuoreista sinisimpukoista. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä. Ravintolajohtaja Linda Rosilainen ja keittiömestari Juha Marttinen kannustavat ja tukevat tiimiään suurella sydämellä - Belgessä on hyvä olla niin töissä kuin asiakkaanakin!

Olet työssäsi viihtyvä baarityön ammattilainen ja Sinulta on taitoa sekä kehittää uutta että valmistaa klassikkodrinkit varmalla kädellä. Sinulta löytyy myös organisointitaitoja ja järjestelmällisyyttä, joilla luot turvallisuudentuntua ja sujuvuutta hallitsemaasi baariin. Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta baarimestarin tehtävistä
Kiinnostusta belgialaista ja keskieurooppalaista keittiötä kohtaan ja halua kehittää tähän makumaailmaan sopivia drinkkejä
Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi


Tarjoamme sinulle

Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä
Luotettavan työpaikan
S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet
Erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja olemme pystyneet pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa!
Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja Belge


#hokelanto
#restaurantlove


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot