(Poistunut julkaisusta)

Baarimestari, Arctic Light Hotel, Rovaniemi
Arctic Light Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haemme motivoitunutta baarimestaria Arctic Light Hotellin aulabaariin Plan B:hen vakituiseen työsuhteesen.

Sinulta olisi hyvä löytyä Baarimestarin erikoisammattitutkinto ja työkokemusta cocktailien parista vähintään kaksi vuotta. Sinulla on sujuva suullinen sekä kirjallinen suomen ja englannin osaaminen. Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi. Osaat käyttää ja hyödyntää työssäsi myös sosiaalista mediaa. Sinulla on halu ja intohimo luoda uutta, sekä kehittää ja markkinoida Plan B:n konseptia yhteistyössä ravintolatoimenjohtajan ja markkinointiosaston kanssa. Ymmärrät myös myyntikatteen ja kannattavuuden päälle ja teet mielelläsi yhteistyötä Arctic Restaurantin henkilökunnan kanssa. Vastuinasi on myös vuoropäällikön tuuraaminen hänen poissa ollessaan.

Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiämme, yhteisömme tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Työtehtävä: Tarjoilija, baarityöntekijä, vuoropäällikön sijaistaminen

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työn kesto: Toistaiseksi

Palkka: TES:n mukainen tai esitä toive

Työaika: 90h-112,5h/3vko

Työvuorot: Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti kello 14-02 väliselle ajalle.

Edellytykset työnsaannille:

  • Lappi
  • Baarikoulutus
  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Oikea persoona

    Edellytykset työnsaannille: Lappi, Baarikoulutus, Hygieniapassi, Anniskelupassi