Baarimestari, Allas Sea Pool, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Baarimestari, Allas Restaurants, Noho Partners Oyj 

Allas Sea Pool on merellinen kohtaamispaikka Helsingin ydinkeskustassa, aivan Kauppatorin tuntumassa. Allas Ravintolat kokoavat yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta: 

Ympäri vuoden ja viikon jokaisena päivänä auki oleva Allas Café, upeilla merimaisemilla ja kaupungin valoilla sisustettu Allas Bistro & Lounge sekä kesäsesongin suosituin terassikokonaisuus, jonka kruunaa kaikkiin ilmansuuntiin kurkottava kattoterassi Sky Bar. Lisäksi Altaan sisäpihalla koetaan kesän ajan ainutlaatuisia ja unohtumattomia hetkiä aidoissa festaritunnelmissa Suomen eturivin artistien säestyksellä. 

Haemme nyt Allas Ravintoloiden kesäsesonkiin baarimestareita! Arvostamme ahkeraa ja palvelualtista otetta työntekoon, aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä, mutta ennen kaikkea kykyä tiimityöhön sekä positiivista ja ulospäin suuntautunutta asennetta. 

Kanssamme pääset osaksi koko kesän kestävää karnevaalitunnelmaa, jonka aikana opit myymään ja tarjoilemaan niin oluet, viinit kuin myös raikkaat cocktailitkin. Lisäksi pääset tutustumaan mm. erikoiskahvien ja rennon ruokatarjoilun saloihin. 

Tarjoamme vauhdikkaan ja monipuolisen työn osana huipputiimiämme, kattavan perehdytyksen ja läpi sesongin jatkuvan valmennuksen, mahtavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden edetä uralla. Lisäksi pääset kokemaan kesän puhutuimmat juhlat paraatipaikoilta ja luomaan ikimuistoisia elä- myksiä vieraillemme. 

Töitä on tarjolla toukokuusta aina syyskuun puolelle saakka sopimuksen mukaan. Baarimestarin työtehtävässä edellytämme 18 vuoden ikää. 

Laitathan hakemuksesi ja CV:si pikaisesti näiden sivujen kautta, kuitenkin viimeistään 26.1! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Lisätietoja:

Essi Alfaro

Asiakkuuspäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

essi.alfaro@eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551943
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa