(Poistunut julkaisusta)

Baarimestareita ja tarjoilijoita Saunaravintola Kuumaan kesäksi 2020
Lumo Laukontori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Tampereen KUUMIN kesätyö!
Liity Saunaravintola Kuuman timanttiseen kesäjengiin.

Etsimme Saunaravintola Kuumaan aurinkoisia BAARIMESTAREITA JA TARJOILIJOITA kesälle 2020 eri pituisille tuntisopimuksille. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkaa osa-aikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa kesäkauden päätyttyä.

Haemme innokasta lisäystä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten joukkoomme. Etsimme juuri sinua, jos olet aidosti asenteeltasi asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut sekä kehityshaluinen. Työ sisältää myös tarjoilua, joten olethan valmis myös siihen!

Arvostamme ennakkoluulotonta, ammattimaista ja asiakaslähtöistä asennetta, sekä oppivaista otetta hyvän huumorintajun lisäksi. Tärkein tehtäväsi on luoda unohtumattomia asiakaskokemuksia, sekä ilon ja naurun täytteisiä hetkiä.

Odotamme sinulta positiivisen asenteen lisäksi joustavuutta, persoonallista otetta työhösi ja asiakaspalveluun. Toivomme sinun tuovan iloista tekemisen meininkiä työtiimiisi ja innostavan tiimiäsi parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Hyvän fiiliksen luomisen lisäksi toivomme sinun suhtautuvan työhösi ilolla ja intohimolla.

Sinä? Mahtavaa! Jätäthän hakemuksesi pikaisesti linkkimme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille:

Rakkaudesta lajiin

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Hygieniapassi

Haethan paikkaa linkkimme kautta, emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostin kautta tulleita hakemuksia.