(Poistunut julkaisusta)

Baari, Vip tarjoilija Tampereen Jäähalli Ravintolat
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Syksyllä pelataan taas Liigaa! Oletko reipas ravintola-alan ammattilainen, jolla pysyy langat käsissään hektisessäkin ympäristössä, eikä ripeä työtahti pelota pois aurinkoista hymyäsi?
Oletko parhaimmillasi tapahtumien sykkeessä ja paineensietokykysi on huippuluokkaa?
Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö vauhdikkaaseen tiimiimme!
Haemme nyt Tampereen Jäähallille TARJOILIJOITA
BAARIIN, AITIOIHIN ja ALA CARTE-RAVINTOLAAN.

Työn sisältö:

Restel Ravintolat Oy vastaa ravintolapalveluista Tampereen Jäähallilla. Haemme syyskuussa alkavalle liigakaudelle ammattitaitoisia tarjoilijoita baareihin, vip-tilaisuuksiin, aitioihin ja ala carteen. Tarjoilijana toimit ravintoloidemme monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ja vastaat asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.

Menestyksen avaimet:

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Anniskelupassi ja hygieniapassi katsotaan eduksi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan useammissa Jäähallin ravintoloissa ja osastoilla.

Omaat hyvää silmää jääkiekkovieraidemme viihtyvyyden luomiseksi, oma- aloitteisuutta, reipasta ja tarkkaa otetta työntekoon. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja laatutietoinen asiakaspalvelun ammattilainen. Olet tiimihenkinen, mutta tarpeen tullen osaat toimia myös itsenäisesti. Osaat katsoa työtäsi asiakkaan silmin ja ratkaiset nopeastikin muuttuvat tilanteet iloisella asiakaspalvelulla.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä rennossa ja erilaisessa työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistasi sekä ottaa vastuuta mahdollisuuksiesi mukaan. Aktiivisesta työpanoksestasi sinulle tarjoutuu suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut. Työsuhteen luonne on tarvittaessa töihin kutsuttava, joten se sopii hyvin lisätienestiä kaipaavalle. Työnkuvasta riippuen vuorot ovat 4-8 tunnin mittaisia.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat hypätä mukaan mahtavaan porukkaamme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 29.7. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydettyä. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Haastattelut käydään 6.8. ja 8.8.

Lisätietoja työtehtävistä antavat ravintolapäällikkö Henna Rajamäki 040 3440 507. Tiedusteluajat arkisin klo 12-14.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel