(Poistunut julkaisusta)

B2C palveluneuvoja
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme asiakkaallemme useita tavoitteellisia ja energisiä työkavereita asiakkaamme B2C MYYNTITIIMIIN Tampereella sijaitsevaan toimistoon tai vaihtoehtoisesti työskentelemään etänä mistä päin tahansa Suomea.


Oletko kokenut asiakaspalvelun ja/tai myynnin tekijä ja haet uutta nostetta uraasi tai vaihtelua työllesi?

Vai…

Kiinnostaisiko ura myynnin parissa, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun ja oppisit myyntityöstä?

Tässä on sinulle täydellinen mahdollisuus oppia B2C myynnistä hyvän perehdytyksen ja tiimin sekä esimiehen tuella.

Työtehtävät

Päätehtävänäsi on kontaktoida energia-alan kuluttaja-asiakkaita puhelimitse, sekä kartoittaa ja tarjota juuri heille sopivaa ratkaisua!

Edellytykset

Sinulla ei tarvitse olla ennalta kokemusta vastaavista tehtävistä, riittää, että sinulla on asenne kohdallaan ja kova tahto oppia uutta sekä menestyä ja olet täyttänyt 18v!

Tässä on nyt mahdollisuutesi päästä kiinni ensimmäiseen myyntityöhösi ja lähteä rakentamaan myynnillistä uraasi, sillä kokeneidenkin myyjien rekrytoinneissa B2C -tausta ja puhelimessa opittu asiakaskommunikaatio ja sinnikkyys ovat korkealle arvostettuja ominaisuuksia!

Mikäli olet urheiluharrastuksesi tai kaverien kanssa pelatessasi huomannut olevasi tavoitteellinen ja kilpailuhenkinen, tykkäät tehdä töitä tiimissä samanhenkisten ihmisten kanssa tai kotitoimistolta käsin, etkä pelkää tarttua luuriin ja löytää ratkaisuja, olemme ehdottomasti kiinnostuneita sinusta.

Lisätiedot

Alkuun saat riittävän koulutuksen niin tuotteisiin, kuin työhösi myyjänä, eikä se lopu ensimmäisiin päiviisi, vaan jatkuu myös työn ohessa.

Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä osa-aikaisesti (20h/vko tai etätyössä minimi 30h/vko) tai kokoaikaisesti ja työsopimus sovitaan suoraan asiakkaan kanssa ja on pituudeltaan minimi 2kk (esim. kesätyö!) tai pidemmäksi.

Tässä yrityksessä jokainen tekee myyntiä, joten oppia saat niin muilta myyjiltä, kouluttajilta, sekä esimiehiltä, etkä varmasti tule ikinä lukemaan mitään suoraan paperista. Ja etenemismahdollisuudet ovat todellisia, kaikilla esimiehillä on tausta myynnin parista, joten ne voivat olla mahdollisia sinullekin, kunhan näytät ”kyntesi” ensin.

Eikä tässä kaikki: Jos opiskelu kiinnostaa, niin voit myös käydä liiketalouden perustutkinnon työn ohessa oppisopimuksella (Merkonomi).

Palkkataso koostuu TES:n mukaisesta tuntipalkasta (pohja) ja provisioista, joissa ei ole ”kattoa”! Keskiansio kokoaikatyössä on noin 1900-2300e/kk.

Kerromme mielellämme lisää niin palkkamallista kuin tehtävästä, joten ota reippaasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: 020 7290 838

Annastiina Korpi
puh: 020 7290 835

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter