(Poistunut julkaisusta)

B2C-myyntipäällikkö kuluttajamyyntiin
Oomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Sytytkö myynnistä? Oletko myynnin guru ja etsit uusia haasteita myyntiurallesi? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä nyt avautui loistava paikka uudessa sähkönmyyntiyhtiössä!

Haemme nyt B2C-myyntipäällikköä Oomin kuluttajamyyntiin ohjaamaan uusmyyntikanavia.

Myyntipäällikkönä pääset vastaamaan mielenkiintoisien uusmyyntikanavien operatiivisesta ohjauksesta; seuraat tuloksia päivittäin, varmistat tavoitteisiin pääsyn sekä myynnin laadun ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Teet tiiviisti yhteistyötä myyntikumppaneiden avainhenkilöiden kanssa ja reagoit pikaisesti mahdollisiin haasteisiin.

Menestyt tehtävässä varmasti kun:

  • Olet innostava myynnin guru ja valmentaja
  • Osaat toimia itsenäisesti, mutta nautit tehdä töitä ryhmässä. Tiimissä olet reilu peluri, tuot rohkeasti omat ajatuksesi esille ja sinulla on intoa jeesata myös muita tarvittaessa
  • Sytyt myynnistä ja tuloksen tekemisestä
  • Sinulta löytyy kokemusta uusmyynnistä ja uusmyynnin ohjaamisesta sekä sinulla on hyvä ymmärrys siitä, mitä tarkoittaa laadukas myynti ja erinomainen asiakaskokemus
  • Tartut reippaalla otteella toimeen ja viet asiat eteenpäin sovitusti
  • Olemme valtakunnallinen toimija, joten reissupäivät kuuluvat työhön. Toivomme, että pystyt elämäntilanteesi puolesta matkustamaan säännöllisesti Suomessa.

Meillä Oomissa paiskitaan hommia hyvällä fiiliksellä noin 30 henkilön porukalla. Olemme luomassa aivan uudenlaista sähkönmyyntiyhtiötä, joka erottuu kilpailijoistaan ylivoimaisella asiakaspalvelukokemuksella ja vetovoimaisilla hinnoilla. Tähtäämme korkealle!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla vaikuttamaan uuden sähkönmyyntiyhtiön energialiiketoiminnan kasvustrategian toteuttamiseen. Pääset ohjaamaan ja kehittämään uusasiakashankintaa huipputiimissä, jossa on iloinen, avoin ja rento tekemisen meininki. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvaa yhdeksi energia-alan huipputekijäksi.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hakuaika tehtävään päättyy 5.4.2020.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.