(Poistunut julkaisusta)

B2C Myyntipäällikkö, Aurinkopaneelit ja uudet tuotteet & palvelut
Oomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Sytytkö myynnistä? Olet myynnin guru ja etsit uusia haasteita myyntiurallesi? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä nyt avautui loistava paikka uudessa sähkönmyyntiyhtiössä!

Huhtikuun 2020 alussa toimintansa aloitti uusi, valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, Oomi Energia. Sen perustajayritykset, yksitoista paikallista alan toimijaa eri puolilta Suomea, yhdistävät Oomi Energiassa voimansa voidakseen tarjota asiakkailleen yhä monipuolisempia ja parempia palveluita kilpailukykyiseen hintaan kautta Suomen. Oomin tarjoamaan kuuluvat sähkön myynti, aurinkopaneeliratkaisut sekä ratkaisut sähköautojen lataamiseen.

Haemme nyt B2C-myyntipäällikköä ohjaamaan aurinkoenergiaratkaisuiden ja uusien tuotteiden &palveluiden myyntiä asiakkaille

Myyntipäällikkönä pääset vastaamaan aurinkopaneelien sekä mielenkiintoisten uusien tuotteiden ja palveluiden myynnistä kuluttaja-asiakkaille myynti- ja kumppaniverkostojen kautta. Voit olla jo konkari vastaavista tehtävistä tai jos koet olevasi valmis astumaan eteenpäin haasteellisimpiin tehtäviin inspiroivassa ympäristössä, tämä on erinomainen paikka juuri sinulle.

Tehtävässä vastaat myyntikanavien operatiivisesta ohjauksesta; seuraat tuloksia päivittäin, varmistat tavoitteisiin pääsyn sekä myynnin laadun ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Teet tiiviisti yhteistyötä tuotepäällikön sekä Aurinko- ja sähköinen liikenne liiketoimintayksikön kanssa, markkinoinnin ja ulkoisten myyntikumppaneiden avainhenkilöiden kanssa pysyäksesi kärryillä mitä kentällä tapahtuu ja vastataksesi pikaisesti mahdollisiin haasteisiin.

Menestyt tehtävässä varmasti kun:

  • Olet innostava myynnin guru ja valmentaja.
  • Osaat toimia itsenäisesti, mutta nautit tehdä töitä ryhmässä. Tiimissä olet reilu peluri, tuot rohkeasti omat ajatuksesi esille ja sinulla on intoa jeesata myös muita tarvittaessa.
  • Sytyt myynnistä ja tuloksen tekemisestä.
  • Sinulta löytyy kokemusta aurinkopaneelimyynnistä ja/tai asennuksista.
  • Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tai ainakin vahva ymmärrys myynnin johtamisesta myynti- ja kumppaniverkoston kautta.
  • Laadukas myynti ja erinomainen asiakaskokemus toimivat ohjenuoranasi
  • Tartut reippaalla otteella toimeen ja viet asiat eteenpäin sovitusti
  • Olemme valtakunnallinen toimija, joten reissupäivät kuuluvat työhön. Toivomme, että pystyt elämäntilanteesi puolesta matkustaa säännöllisesti Suomessa.

 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla vaikuttamaan uuden sähkönmyyntiyhtiön kasvustrategian toteuttamiseen. Pääset ohjaamaan ja kehittämään aurinkopaneelien ja uusien tuotteiden ja palveluiden myyntiä huipputiimissä, jossa on iloinen, avoin ja rento tekemisen meininki. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvaa yhdeksi energia-alan huipputekijäksi.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle B2C Myyntiryhmän päällikkö Sami Naskali, puh. 040 8324026

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme https://rekrytointi.oomi.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 28.11.2020 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.