B2C myyjä Telia asiakkuuksien hoitoon (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2022

Asiakasyrityksemme on arvostettu ja alalla pitkään toiminut myyntiorganisaatio Tampereen keskustan läheisyydessä.

Etsimme heille nyt suorarekrytointina

B2C-myyjiä Telia -asiakkuuksien hoitoon

Tampereelle!


BSC-myyjän työnkuva pitää sisällään monipuolisten mobiilituotteiden ja -palveluiden myyntiä ja markkinointia puhelimitse Telian nykyisille asiakkaille, sekä samalla heidän asiakastietojensa päivittämistä ajan tasalle. Työhön järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Reipas asenne, sanavalmius, sekä aito halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi riittävät!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5 h/vk. Kyseessä on säännöllinen arkipäivätyö, mutta mahdollisuus joustavaan työaikaan myös löytyy. Lisäksi etätyömahdollisuus on olemassa. Palkkaus koostuu ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta (alle 3 vuoden kokemuksella 1772 €/kk) sekä motivoivista, myyntiin perustuvista provisioista.

Myyntialan näköalapaikan lisäksi kasvava asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen urapolun kehittyä sekä hyvät etenemismahdollisuudet. Työsuhteen aikana työntekijällä on halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella esim. merkonomin tutkinto.

Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat ja viihtyisät toimitilat kätevien kulkuyhteyksien varrella. Avoin työyhteisö pitää huolen siitä, että jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen ja tsemppaava ilmapiiri takaavat, että työntekijä voi kokea olevansa lämpimästi tervetullut töihin jo heti ensimmäisestä päivästä alkaen!

Etsimmekö juuri Sinua? Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä pikimmiten, niin pääset hakuun mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1094 

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 aikavälillä Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Aleksi Aallolta, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548890
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa