(Poistunut julkaisusta)

B2C asiakasneuvottelija
Pintava Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018

Oletko sanavalmis, etkä pelkää puhelimeen tarttumista? Kiinnostaako kesätyö, jossa voit kehittää osaamistasi ja pitää samalla hauskaa? Siinä tapauksessa jatka lukemista! 

Pintava Oy tarjoaa kesätyötä kahdelle B2C ASIAKASNEUVOTTELIJALLE Porissa. Tehtäväsi on lähestyä kuluttaja-asiakkaita puhelimitse, kartoittaa asiakkaiden tarpeita ja sopia tapaamisaikoja tiilikattoasiantuntijoillemme. Työ tapahtuu pääosin puhelimessa, mutta osallistut kanssamme myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen sekä kentällä tapahtuvaan asiakashankintaan.

Asiakashankkijan tehtävään kannattaa rohkeasti tarttua, jos olet:

  • Sosiaalinen ja sanavalmis
  • Energinen ja iloinen persoona
  • Kehityshaluinen ja tavoitteellinen tyyppi
  • Nopea oppimaan uutta ja hahmotat helposti kokonaisuuksia
  • Olet kiinnostunut myynnistä ja markkinoinnista ja haluat kehittää osaamistasi

Sinun ei tarvitse vielä olla asiakashankinnan ammattilainen, sillä saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään. Laadukas perehdytys ja alan nykyaikaisimmat työvälineet takaavat, ettei tehtävässä onnistuminen jää välineistä kiinni. Arvostamme hakijoilta ennen kaikkea positiivista ja tavoitteellista asennetta työntekoon. Näillä eväillä takaamme, että sovit joukkoomme ja menestyt tehtävässäsi varmasti.

Työehtosopimuksen mukaisen pohjapalkan lisäksi tarjoamme provisiot onnistumisista, jonka lisäksi järjestämme säännöllisiä kilpailuja mahtavilla palkinnoilla. Hyppää kesäksi mukaan Pintavan tiimiin ja kehity samalla myynnin ja asiakashankinnan ammattilaiseksi. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Porin keskustassa, Teljäntorin toisessa kerroksessa.

Kuulostaako Pintava sinun tulevalta kesätyöpaikaltasi? Siinä tapauksessa lähetä itsesi näköinen hakemus osoitteeseen info@pintava.fi 25.5. mennessä. Hihat kääritään kesäkuussa 2018 ja töitä on myös mahdollisuus jatkaa syksyllä, esimerkiksi opintojen ohessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eula Wessberg, eula.wessberg@pintava.fi, puh. 040 519 9625.