(Poistunut julkaisusta)

B2B - teknisiä myyjiä, Uusimaa
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Kiinnostaako sinua tekninen B2B-myynti? Motivoidutko tuloksista ja haluat kasvaa myynnin ammattilaiseksi? Tervetuloa, Me Personalhusetilla haluamme auttaa sinua ottamaan seuraavan stepin urallasi ja tukea sinua matkallasi kohti määränpäätä.

Haemme nyt teknisen alan asiakkaillemme B2B-Myynnin osaajia vakituisiin tehtäviin uudenmaan alueelle.

B2B-myyjän tehtävissä työskentelet asiakashankinnassa kontaktoiden itsenäisesti uusia asiakkaita sekä jo valmiiksi pohjustettuja yhteistyökumppaneita. Teet aktiivisesti uusasiakashankintaa, kartoitat organisaatioiden tarpeita ja räätälöit edustamistasi palveluista ja tuotteista parhaiten asiakkaitasi palvelevia ratkaisuja. Viihdyt kenttätyössä ja nautit päivittäisistä asiakaskohtaamisista. Olet taitava asiakassuhteiden ylläpitäjä.

Odotamme sinulta kokemusta teknisestä B2B-myynnistä sekä aktiivista, iloista ja myyntihenkistä työskentelytyyliä. Olet tunnollinen ja sinnikäs työntekijä, joka motivoituu sekä tuloksista että tyytyväisistä asiakkaista. Koet olevasi ratkaisumyyjä, joka arvostaa aidosti asiakkaita, mutta osaa kuitenkin sulkea kaupan tilaisuuden tullen. Voit olla myös urasi alkutaipaleella, tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja halu kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi. Suureksi eduksi katsotaan talotekniikan koulutus sekä tuntemus.

Näissä tehtävissä jokaisen työpanosta arvostetaan! Työntekijöistä pidetään hyvää huolta, ja työilmapiiri on innostava. Saat kattavan perehdytyksen sekä lisäksi jatkuvaa valmennusta kehittyäksesi työssäsi. Kannustava palkkaus muodostuu hyvin kilpailukykyisestä kiinteästä pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksista. Voit tehdä työtä joko kotikonttorilta tai yritysten omista konttoreista käsin. Pääasia, että nautit liikkuvasta työstä.

Sinustako seuraava teknisen myynnin asiantuntija? Hyppää rohkeasti matkaan ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveesi kera oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Heräsikö sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä, senior rekrytointikonsultti Miia Tarvainen p. 050 362 3984 / miia.tarvainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.