(Poistunut julkaisusta)

B2B Service Specialist (Vaasa)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Tiesitkö, että Elisalla on todella laaja yritysasiakasliiketoiminta? Elisa tarjoaa yritysasiakkaille liittymien ja laitteiden lisäksi tietoturva-, IT-, pilvi ja IoT-ratkaisuja. Asiakkaita on yhden hengen toiminimiyrityksistä aina suuriin teollisuuksiin ja viranomaisiin, ja haluamme jatkossakin palvella heitä yhä paremmin.

Haemme nyt kielitaitoisia asiakaspalvelun osaajia Elisan Yritysasiakkaiden asiakaspalveluun Vaasaan Service Specialistin tehtäviin kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön.


Tehtävänkuvaus

Me Elisan Yritysasiakaspalvelussa pidämme ammattitaidollamme huolta siitä, että viestimiseen tarvittavat asiat ovat kunnossa yritysasiakkaillamme.

Vaasan toimipisteellämme pääset työskentelemään työympäristössä, jossa jokainen Elisan asiakas saa asiakaslähtöistä ja vastuullista asiakaspalvelua - parhaalla palveluasenteella. Tehtävässä hoidat yritysasiakkaiden yhteydenottoja eri yhteydenottokanavia pitkin (puhelin, email, chat) laadukkaasti ja tuloksellisesti. Pääset osallistumaan omien vahvuuksiesi ja osaamisesi kautta yritysasiakaspalvelun jatkuvaan kehitykseen. Esimerkkejä jokapäiväisistä tehtävistä ovat palveluiden myynti, asiakkaiden laskutukseen liittyvät asiat, tiimin kanssa oppiminen ja oman työn jatkuva kehittäminen.

Mitä odotamme sinulta?

Jotta viihtyisit tehtävässä, sinulla tulisi olla hyvät ihmistaidot, palveluhenkinen ja myynnillinen asenne, sekä kiinnostusta kehittää uraa yritysasiakasliiketoiminnan parissa. Sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja uskallat haastaa itseäsi. Uutta opittavaa tulee vastaan päivittäin ja työn tempo on korkea, joten positiivinen ja utelias asenne haastavissakin tilanteissa on timanttia tässä työssä. Kokemus esimerkiksi laskutus- ja tilauskäsittelyjärjestelmistä sekä yritysasiakkaiden palvelukokemuksesta ovat eduksi. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja annamme tässä kohtaa erityistä arvoa ruotsinkielen sujuvalle kirjalliselle ja suulliselle osaamiselle. ICT-ala kehittyy jatkuvasti ja Elisalla jatkuva oppiminen on vahvasti läsnä jokaisen elisalaisen arjessa. Siksi toivommekin, että sinuakin innostaa oppiminen ja teknologian kehitys.

Tule yhteen Suomen parhaimpiin työpaikkohin!

Meillä Elisalla pääset oppimaan ja haastamaan itseäsi ja sinulla on mahdollisuus kehittyä nykyaikaisen asiakaspalvelun huippuammattilaiseksi hyvässä seurassa. Sinut perehdytetään huolella, ja tulet jatkuvasti oppimaan uutta sekä jakamaan näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi. Meillä viihdytään töissä todella hyvin - muun muassa sen takia, että Elisalla saa aidosti olla oma itsensä. Huonotkin vitsit ovat enemmän kuin tervetulleita ja meidän tiimissä sinulle tuleekin takuulla ikää lisää! :) Palkka ja henkilöstöedut ovat kohdallaan ja lisäksi elisalaiset esimiehet ja johtaminen ovat huippuluokkaa. Linkin takaa voit lukea lisää Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Ensisijainen sijaintipaikka on Vaasa, mutta sijoittumisesta Tampereelle on myös mahdollista neuvotella erikseen.

Odotamme hakemustasi innolla! Toimithan viipymättä, sillä täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä tulevaan esimieheesi Hennaan: henna.vuorenmaa@elisa.fi tai 050 3161618.

Teetämme valitulle henkilölle perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.