(Poistunut julkaisusta)

B2B-Sales Negotiator, kokoaikainen, Elisa Oyj, Tampere
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Tunnetko paloa laadukasta ja asiakaslähtöistä myyntiä kohtaan? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten sosiaalista varmuutta, tavoitekeskeisyyttä ja sitkeyttä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme B2B-Sales Negotiator!
 

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Elisa Oyj:lle, B2B-Sales Negotiator- positioon uusia myynnin kasvavia tähtiä. Tehtävä on vakituinen ja sijainti Vuolteenkadulla Tampereen ydinkeskustassa. Tehtävä on ensimmäisten 6 kuukauden ajan osa-aikainen (30 h/viikko) ja 6 kk jälkeen kokoaikainen (37,5 h/viikko). Tehtävässä tulet työllistymään Studentworkin kautta Elisa Oyj:lle ja aloitus tehtävässä on 19.1.2021. Työajat asettuvat arkipäiviin ja töitä tehdään toimistoaikoina. Tehtävä alkaa koulutuksilla ja kattavalla perehdytyksellä, jotta saat kaikki tarvittavat eväät starttiin!

Tehtävässä palvelet aluksi pienyrittäjien tarpeita ja taitojesi kehittyessä pääset toimimaan myös isompien yritysten parissa. Alussa keskityt uusasiakashankintaan ja myöhemmin työnkuvaasi kuuluu myös nykyasiakkaiden kontaktointia, liidien käsittelyä ja inbound-myyntiä. Työssäsi pyrit kartoittamaan yritysasiakkaiden tarpeita ja keskustelemaan asiakkaan tuotevalikoimasta sekä sen laajentamisesta ja päivittämisestä. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat tavoitekeskeisyys, sosiaalinen varmuus ja sinnikkyys. Koulutustausta ja aiempi työkokemus yritysmyynnin parista on eduksi, mutta ei välttämätöntä – oikeanlainen asenne ja into ratkaisevat tässä tehtävässä.

Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittyä laadukkaan yritysmyynnin ammattilaiseksi. Tämä tehtävä tarjoaa myös pitkän urapolun yrityksessä, joka pyrkii aktiivisesti kehittämään työntekijöitään eteenpäin. Pääset vaikuttamaan työlläsi omaan osaamiseesi, urapolkuusi ja ansaintatasoosi. 
 

Elisa Oyj on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Elisan tehtävänä on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana Elinsan lähes 140-vuotisella taipaleella. Elisa palvelee yli 2,8 miljoonaa asiakasta Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti. Elisalla työskennellään joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi. Lue lisää Elisa Oyj:stä: https://elisa.fi/yhtiotieto/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Asiakastapaamisten sopiminen ja pitäminen yritysasiakkaiden kanssa puhelimitse ja Teamssilla
  • Asiakaslähtöinen tarpeiden kartoitus ja yritysasiakkaan tuotevalikoiman laajentaminen

Odotamme sinulta

  • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä huomioida asiakkaan tarpeita laajasti
  • Tuloshakuisuutta ja motivaatiota menestyä myynnin tehtävissä
  • Suomen kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

  • Kannustavan, hauskan, kepeän ja kehitystäsi aidosti tukevan ja kuuntelevan yrityskulttuurin
  • Mahdollisuuden kehittyä yritysmyynnin rautaiseksi ammattilaiseksi
  • Kattavan perehdytyksen osaavan ja sinua tukevan tiimin toimesta
  • Pitkän urapolun ja laajat kehittymismahdollisuudet Elisalla
  • Provisiomallin joka kannustaa ja motivoi

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.1.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista

Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!