(Poistunut julkaisusta)

B2B Sales Agent
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Oletko kunnianhimoinen, myyntiorientoitunut ja kiinnostunut ohjelmistoista? Oletko halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä Azets panostaa nyt vahvasti ohjelmistojen myyntiin ja haemme Helsingin toimistollemme myyjää nimikkeellä

B2B Sales Agent

Teknologialiiketoimintamme on kasvussa ja etsimme ohjelmistoratkaisujen myyntiin vahvistusta. Tässä tehtävässä keskityt Azetsin teknologiayksikön tarjoamien tuotteiden ja palveluiden myynnin vahvistamiseen hankkimalla liidejä ja tukemalla myyntiprosessissa.

Tehtävä tarjoaa tuloshakuiselle ja innokkaalle henkilölle hyvien ansainta- ja etenemismahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden haastaa itseään dynaamisessa työyhteisössä. Tehtävän kautta sinulle kehittyy hyvä ymmärrys taloushallinnon järjestelmäkokonaisuuksista ja pääset kehittymään ohjelmistomyynnin ammattilaisena. Tukenasi toimii koko myynti- ja markkinointiorganisaatiomme sekä asiantuntijamme ympäri Suomea.

Toivomme sinulta kokemusta myyntityöstä puhelimitse sekä taitoja sosiaalisen median hyödyntämisessä myynnin tukena. Menestyt tehtävässä, jos olet nopea oppimaan, energinen ja määrätietoinen. Lisäksi sinulta löytyy halua ja kykyä saavuttaa tavoitteita, sekä uskallusta haastaa liiketoimintajohtoa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.  

Haluamme, että viihdyt meillä

Meillä tulet varmasti viihtymään -  myynti- ja markkinointiorganisaatiomme kasvaa jatkuvasti ja henkilöstömme hyvinvointi ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut, muun muassa laajennetun työterveyshuollon, tulospalkkiojärjestelmän, etätyömahdollisuuden, liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä laadukkaat työvälineet ja puhelinedun. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Elielinaukiolla erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Myynti- ja markkinointiorganisaatiomme koostuu 12 huippuosaajasta ja työskentelemme kahdessa eri tiimissä. Haluamme työllämme auttaa yrityksiä menestymään ja tuomaan kilpailuetua tarjoamalla heille automatisoidut ja toimivat taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon ratkaisut konsultoivalla ja vahvalla asiantuntemuksella. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Daniela Koli, puh. 050 344 5700, daniela.koli@azets.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.2.2020.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Azetsilla? Lue Azets Life -blogikirjoituksia tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter