(Poistunut julkaisusta)

B2B Resellers manager
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Nimeni on Tommi Heinonen ja vastaan Telian ulkoisten jälleenmyyjien ja taloyhtiölaajakaista myynnistä sekä B2B Local sales myyntikanavasta. Etsin rohkeaa ja tuloshakuista huipputyyppiä täydentämään jo ennestään loistavaa tiimiämme. Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja luoda tulevaisuutta kanssamme?

Seuraava mahdollisuutesi

B2B Resellers Managerina vastaat:

  • Sinulle nimettyjen ulkoisten B2B jälleenmyyjien myyntituloksesta. Olet myös avainasemassa kehittämässä ulkoisten B2B kauppiaskumppaneidemme liiketoimintaa uusien toimintamallien ja tuotteiden kautta.
  • Tavoitteiden asettamisesta oman alueen kumppaneille, viestiminen ja erityisesti omalla toiminnallasi varmistat, että kauppiaat pääsevät heille asetettuihin myyntitavoitteisiin.
  • Kauppiaiden ja myyjien myyntiosaamisen kehittämisestä Telian parhaita käytäntöjä hyödyntäen.
  • Uusien toimintatapojen pilotoinnista, kehittämisestä sekä käyttöönottamisesta.

Kuka sinä olet?

Henkilönä olet myyntihenkinen ja tuloshakuinen. Sinulla on kyky hallita omaa ajankäyttöäsi ja osaat priorisoida toimintaasi. Pystyt tuottamaan lisäarvoa omassa yksikössäsi yli kanavarajojen. Telian strategia ohjaa toimintaasi ja sitä kautta pystyt kehittämään vastuualueesi toimintoja. Yritysmyynnin kokemus on tehtävässä välttämätön.

Hallitset myyntiprosessin vaiheet ja kykenet analysoimaan myyntitapahtumaa. Ymmärrät asiakaskokemuksen ja lisämyynnin tärkeyden Telian strategian toteuttamisessa. Valmentava ote on sinulle luontainen tapa toimia. Kykenet valmentamalla saamaan yhteistyökumppaneiden liiketoiminnan kasvuun, joka sitouttaa heitä Telian toimintaan.

Olet aktiivinen löytämään keinoja kasvattaa liiketoiminnan tulosta, omaat hyvät neuvottelutaidot ja tunnet erinomaisesti yleisen markkinatilanteen eri puolilla Suomea.

Johdat vastuualueesi tulosta ihmisten kautta ja osaat motivoida sekä innostaa positiivisella asenteellasi. Oivalluttaminen on yksi keinoista, jolla johdat ihmisiä.

Mitä voit odottaa?

Saat mahdollisuuden johtaa vastuullasi olevaa kokonaisuutta ja kasvattaa liiketoiminta-aluetta tehden päätöksiä kasvun varmistamiseksi.

Pääset ohjaamaan asiakkuuksia hyödyntäen neuvottelu-, vuorovaikutus- ja fasilitointitaitojasi hyödyntämällä uusimpia digitaalisia työkaluja.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden toimia oma-aloitteisesti ja ennakkoluulottomasti samalla kehittäen toimintaamme ja itseäsi.

Innostuitko?

Jos haluat tarttua haasteeseen, lähetä meille itsesi näköinen työhakemus nettisivujemme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2018.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Tommi Heinonen, 0400 388 239.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!