(Poistunut julkaisusta)

B2B ratkaisumyyjä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Adecco Finland on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Adeccolla on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus-, teollisuus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Haemme nyt Oulun toimistollemme

B2B RATKAISUMYYJÄÄ

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen.

Myyjän pääasiallisena tehtävänä on löytää meille uusia asiakkaita ja tarjota heille sopivia henkilöstöratkaisuja. Varaat omat asiakastapaamiset ja hoidat kaupat maaliin saakka. Työpäivien sisältö on vaihtelevaa ja voit määritellä oman kalenterisi sisällön itse. Ns. tyypillinen työpäivä koostuu asiakaskäyntien varaamisesta, asiakastapaamisista sekä tarjousten tekemisestä. Osaamisen ja mielenkiinnon mukaan tehtävää voidaan laajentaa niin, että hoidat myös asiakkaidemme rekrytointi- ja henkilöstövuokraustoimeksiantoja asiakasvastuullisena konsulttina.

Haemme tähän tehtävään henkilöä, jolla on intoa ja motivaatiota työskennellä pitkäjänteisen ratkaisumyynnin saralla. Kaikki kokemus aikaisemmasta B2B myynnistä, varsinkin ratkaisujen ja palvelujen puolelta, katsotaan eduksi, samoin kuin Oulun yrityskentän tuntemus. Tehtävän menestyksekkään suorittamiseen vaaditaan pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä, kommunikaatiotaitoja sekä eteenpäin pyrkivää asennetta. Toivottavasti innostut uusien ihmisten tapaamisesta ja verkostoitumisesta. Olethan kaveri myös puhelimen ja tietokoneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa monipuolisella toimialalla. Pääset hyödyntämään jo aikaisemmin hankittua tietotaitoa, mutta varmasti myös oppimaan uutta. Tässä työssä et kahta samanlaista päivää näe! Tarjoamme myös vastuuta ja mahdollisuutta ottaa haltuun isompaakin kokonaisuutta, mikäli sinulla on siihen motivaatiota ja kykyjä. Pääset työskentelemään osana tiimiä, jossa on hyvä tekemisen meininki ja tavoitteet ovat korkealla.
Työnantajana Adecco tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun.

Jos tunnistit vahvuutesi ja olet valmis uusiin haasteisiin, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 15.04.2020 sähköpostilla tuomas.lappalainen@sihti.fi Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tuomas Lappalainen, p. 050 444 4476